Meer over Bamboo

Bamboo is een gastouderopvang in de wijk Turfberg Noord in Valkenswaard. Dit is een kindvriendelijke wijk, met een park en verschillende speeltuintjes op loopafstand.  We kunnen in alle rust naar verschillende groenvoorzieningen lopen.
Er worden per dag maximaal 6 kindjes opgevangen in de leeftijd van 2 tot 12 jaar.

De huiskamer
Wanneer je binnenkomt proef je gelijk de huiselijke sfeer. Er is een gezellige ruimte ingericht waar de kinderen zich met veel plezier kunnen ontwikkelen. De indeling is rustig. Er wordt binnen en ook buiten niet gerookt. Alles is veilig ingericht. Er staan praktische meubels, zoals kinderstoeltjes. In het midden van de woonkamer staat een kast waarin het speelgoed is opgeborgen.

Slaapkamers
Er is een slaapkamer speciaal ingericht voor de kinderen die overdag nog slapen. Deze is heel knus ingericht, maar ook rustgevend zodat de kinderen goed uit kunnen rusten. In de slaapkamer staan professionele kinderbedjes en een babyfoon met camera zodat de kinderen vanuit de woonkamer of tuin continu in de gaten gehouden kunnen worden.

IMG_8789

IMG_8790

Tuin
In onze tuin is genoeg speelruimte. Er is een grasveldje en genoeg plaats om te kunnen rennen en fietsen. We hebben een mooie appelboom, die in de zomer flink in bloei staat. Ook hebben we een moestuintje waar ik met de kinderen graag groenten en fruit kweek.  Onder de overkapping kunnen we schuilen voor de regen of de felle zon.
In de voortuin ligt gras waarop we ook heerlijk kunnen spelen en picknicken. Na de middag is daar schaduw, zodat we tijdens hele warme dagen daar lekker kunnen spelen zonder bang te zijn om te verbranden.